strand,strandpaviljoen,restaurant,italiaanse keueken,genieten,strandpaviljoen, pizzeria, kaapduin, dishoek, zeeland, strand, feest, feesten, duin, regen, zon, wind, zuidstrand, bbq, bruiloft, vieren, zee, buffet, bedrijfsevenement, overgang, kaapduinseweg, zoutelande, koudekerke, domburg, westkapelle, oostkapelle,veere,down-under,strand,strandpaviljoen,restaurant,italiaanse keuken,genieten,strandpaviljoen, pizzeria, kaapduin, dishoek, zeeland, strand, feest, feesten, duin, regen, zon, wind, zuidstrand, bbq, bruiloft, vieren, zee, buffet, bedrijfsevenement, overgang, kaapduinseweg, zoutelande, koudekerke, domburg, westkapelle, oostkapelle,veere,down-underIn De Boomerang te Domburg treft u de relaxte, ongedwongen sfeer van “down-under ” waar ook plaats is voor uw kinderen. Aan de Zeeuwse riviera, een prachtig stukje kust.In De Boomerang te Domburg treft u de relaxte, ongedwongen sfeer van “down-under ” waar ook plaats is voor uw kinderen. Aan de Zeeuwse riviera, een prachtig stukje kust.
 
Zoutelande & Omgeving
Multi-line Text Art
Multi-line Text Art
Natuurlijk kunt u hier heerlijk naar het strand. Zoutelande heeft immers de meeste zonuren van Nederland.
Maar Zoutelande is ook een gezellig dorp,  u kunt hier heerlijk een terrasje pikken of lekker shoppen. Er is een wekelijkse markt op dinsdag en er wordt  's zomers vaak van alles georganiseerd zoals het traditionele ringrijden en beachvolleybal.
Kijkt u op http://www.zoutelande.com/ http://zoutelande.info/nl/


Zoutelande ligt op het eiland Walcheren. Hier liggen vele leuke (bad)plaatsjes die zeker een bezoek waard zijn zoals Domburg, van oudsher dé badplaats van Walcheren. Bekend om de schilders,  de badartsen en de koninklijke bezoeken. Brengt u hier een bezoek aan ons strandpaviljoen de Boomerang, www.deboomerang.nl

Veere, een gezellig oud vestingstadje. Middelburg met de monumentale binnenstad. Vlissingen met een prachtige boulevard.
Ook Antwerpen en Brugge zijn natuurlijk vanaf hier goed bereikbaar en zeker een bezoekje waard.
De landelijke omgeving rond het dorp is de moeite waard. Het is heerlijk om hier te wandelen of te fietsen.

Welkom

Vakantiehuis

Directe omgeving

Zoutelande & Omgeving

Kalender met bezetting

Prijzen

Verhuurbepalingen

Contact & het weer