strand,strandpaviljoen,restaurant,italiaanse keueken,genieten,strandpaviljoen, pizzeria, kaapduin, dishoek, zeeland, strand, feest, feesten, duin, regen, zon, wind, zuidstrand, bbq, bruiloft, vieren, zee, buffet, bedrijfsevenement, overgang, kaapduinseweg, zoutelande, koudekerke, domburg, westkapelle, oostkapelle,veere,down-under,strand,strandpaviljoen,restaurant,italiaanse keuken,genieten,strandpaviljoen, pizzeria, kaapduin, dishoek, zeeland, strand, feest, feesten, duin, regen, zon, wind, zuidstrand, bbq, bruiloft, vieren, zee, buffet, bedrijfsevenement, overgang, kaapduinseweg, zoutelande, koudekerke, domburg, westkapelle, oostkapelle,veere,down-underIn De Boomerang te Domburg treft u de relaxte, ongedwongen sfeer van “down-under ” waar ook plaats is voor uw kinderen. Aan de Zeeuwse riviera, een prachtig stukje kust.In De Boomerang te Domburg treft u de relaxte, ongedwongen sfeer van “down-under ” waar ook plaats is voor uw kinderen. Aan de Zeeuwse riviera, een prachtig stukje kust.
 
Verhuur bepalingen
Multi-line Text Art
Multi-line Text Art
Algemene prijsvoorwaarden
Prijzen en wijzigingen onder voorbehoud.
Weekend- en midweekverhuur is altijd op aanvraag.
Weekendverhuur houdt invan vrijdagmiddag tot maandagmorgen.
Midweekverhuur houdt in van maandagmiddag tot vrijdagmorgen.

De prijzen zijn INCLUSIEF:
Gas, water en elektra, administratiekosten en eindschoonmaak

De prijzen zijn EXCLUSIEF:
Toeristenbelasting € 1,10 p.p.p.n. (incl. kinderen!), annuleringsfonds 5 % van de huursom.
Borgsom € 100,00 per accommodatie

Aankomst: Week en weekend: vrijdag van 16.00 uur tot 17.30 uur.
Midweek: op maandag van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Vertrek: Week en midweek: vrijdag, op afspraak met de receptie, echter tussen
09.00 uur en 10.30 uur.
Weekend: maandag, op afspraak met de receptie, echter tussen
09.00 uur en 10.30 uur.

Reserveren:
U kunt via de e-mail boeken. U krijgt zo snel mogelijk te horen of de accommodatie beschikbaar is, daarna krijgt u een bevestiging toegestuurd van het verhuurbureau per e-mail (indien u niet over e-mail beschikt, ontvangt u de bevestiging per post).
Tussen u en het verhuurbureau komt een definitieve overeenkomst tot stand op het moment dat het verhuurbureau de boeking aan u heeft bevestigd.  Circa 1 week van tevoren ontvangt u nog een korte bevestiging i.v.m. het afhalen van de sleutel van uw accommodatie.

Betalen:
Bij reservering van een accommodatie bedraagt de vooruitbetaling 50% van het contract. De resterende 50% en de borgsom dienen uiterlijk 4 weken voor aankomst in bezit te zijn van Kustlicht Zeeland Vakanties. Reserveert u op korte termijn dan dient het gehele bedrag direct te worden voldaan. Betaling per credit-card is helaas niet mogelijk. Bij eventuele overschrijding van de borgsom (na aftrek van eventuele kosten) dient uiteraard te worden
bijbetaald.

De volgende zaken kunt u bij het boeken meteen reserveren:
- 1-Persoonslinnenpakketten   € 8,00 per pakket (voor dekbed).
- Handdoekpakket   € 4,75 per pakket (1 grote, 1 kleine handdoek)
- Keukenpakket   € 4,75 per pakket (2 theedoeken en 1 keukenhanddoek)
- Een bolderwagen  € 15,00 per week,  € 2,50 per dag.
- Kinderbedje (zonder dekbed) en kinderstoel zijn aanwezig. Een extra kinderbedje/kinderstoel of box zijn te huur voor minimaal €  8,00 per periode per artikel, maximaal  € 8,00 per week per artikel.

Welkom

Vakantiehuis

Directe omgeving

Zoutelande & Omgeving

Kalender met bezetting

Prijzen

Verhuurbepalingen

Contact & het weer