strand,strandpaviljoen,restaurant,italiaanse keueken,genieten,strandpaviljoen, pizzeria, kaapduin, dishoek, zeeland, strand, feest, feesten, duin, regen, zon, wind, zuidstrand, bbq, bruiloft, vieren, zee, buffet, bedrijfsevenement, overgang, kaapduinseweg, zoutelande, koudekerke, domburg, westkapelle, oostkapelle,veere,down-under,strand,strandpaviljoen,restaurant,italiaanse keuken,genieten,strandpaviljoen, pizzeria, kaapduin, dishoek, zeeland, strand, feest, feesten, duin, regen, zon, wind, zuidstrand, bbq, bruiloft, vieren, zee, buffet, bedrijfsevenement, overgang, kaapduinseweg, zoutelande, koudekerke, domburg, westkapelle, oostkapelle,veere,down-underIn De Boomerang te Domburg treft u de relaxte, ongedwongen sfeer van “down-under ” waar ook plaats is voor uw kinderen. Aan de Zeeuwse riviera, een prachtig stukje kust.In De Boomerang te Domburg treft u de relaxte, ongedwongen sfeer van “down-under ” waar ook plaats is voor uw kinderen. Aan de Zeeuwse riviera, een prachtig stukje kust.
Directe Omgeving
Multi-line Text Art
Multi-line Text Art
Als  u uw deur opent komt u direct op uw terras, grenzend aan grote tuin.
Hier kunt u heerlijk van de zon genieten.

Kinderen kunnen hier naar hartelust spelen, voetballen en over het gras rollen.

Achterin de tuin hebben wij ons kippenhok. Naast de molen lopen onze ganzen. Ook de poes loopt hier rond.

De tuin is gezamenlijk wat betekent dat u onszelf, onze kinderen, familie of kennissen daar aantreft, de tuin is niet openbaar toegankelijk.
Aangrenzend aan de sloot van de tuin ligt een speeltuin met o.a. een half-pipe voor de skaters, schommels, een familiewip en een klimrek.
Contact & het weer

Welkom

Vakantiehuis

Directe omgeving

Zoutelande & Omgeving

Kalender met bezetting

Prijzen

Verhuurbepalingen

Contact & het weer